Omega-3 annostus

Olet todennäköisesti kuullut kuinka tärkeitä omega-3-rasvahapot ovat, mutta mikä on oikea omega-3-annos? Voitko saada omegoita liikaa?

Sinun on saatava omega-3-rasvahappoja ruokavalion kautta, koska keho ei itse pysty tuottamaan näitä rasvahappoja. Ruoka, jota meidän suositellaan syömään, sisältää:

  • Sardiineja
  • Silliä
  • Makrillia
  • Lohta

Kaikki nämä ovat rasvaisia kalatyyppejä, ja näiden lisäksi meillä on omega-3: n, levien ja siementen vihanneslähteitä. Mutta mikä on juuri oikea omega-3-annos, jota tarvitset päivän aikana? Saatko riittävästi omegoita ruokavaliosta?

Tärkeimmät omega-3-rasvahapot

Kaksi tärkeintä omega-3-rasvahappoa ovat eikosapentaeenihappo (EPA) ja dokosaheksaeenihappo (DHA), jotka auttavat tehokkaimmin ylläpitämään hyvää terveyttä. Toinen omega-3-rasvahappo on alfalinoleenihappo (ALA), jota löytyy kasviperäisistä lähteistä.

ALA voidaan muuttaa kehossa DHA: ksi ja EPA: ksi, mutta koska tämä prosessi ei ole yhtä tehokas, on parempi ottaa DHA ja EPA suoraan. DHA on erityisen tärkeä aivojen ja näön normaalin toiminnan ylläpitämisessä.

Eli omega-3-rasvahapot, joista voimme hyötyä eniten, ovat EPA ja DHA.

Mikä on oikea omega-3-annos sinulle?

EU: n elintarvikeviranomainen, EFSA, katsoo, että 250-500 milligrammaa EPA + DHA: ta päivässä riittää terveille aikuisille.

Tämän saamiseksi sinun pitäisi syödä rasvaista kalaa 2–3 kertaa viikossa. Jos tämä ei toteudu, on omega3-ravintolisä hyvä vaihtoehto.

Miksi valita Polarkrill?

Polarkrill antaa sinulle täydet 670 mg Omega-3-rasvahappoja samalla, kun tuote sisältää suositellun päivittäisen annoksen D-vitamiinia. Saat myös yhtä luonnon vahvimmista antioksidanteista, jota esiintyy krillissä, astaksantiinia. Juuri tämä antioksidantti antaa upean punaisen värin sekä krillille että lohelle.

Kaksi Polarkrill-kapselia sisältää 670 mg omega-3-rasvahappoja (joista 340 mg EPA:a ja 223 mg DHA:ta), 2 mg astaksantiinia ja 10 ug D3-vitamiinia.

Kaksi kapselia Polarkrilliä päivässä riittävät tyydyttämään omega-3-rasvahappojen tarpeen ja voivat auttaa ylläpitämään hyvän terveydentilan pidempään. Lisäksi saat Polarkrillin yhteydessä terveysviranomaisten päivittäisen suosituksen D-vitamiinia. D-vitamiini auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Polarkrill sisältää myös antioksidanttia astaksantiinia. Astaksantiini on aine, joka antaa lohelle ja krillille tyypillisen punaisen värin. Antioksidantit suojaavat kehon soluja vapailta radikaaleilta eli hapettumiselta.

Lämna en kommentar