Yli 200.000 asiakasta Pohjoismaissa

Vitamail AS on norjalainen luontaistuoteyritys, joka perustettiin vuonna 2009. Viime vuosikymmenen aikana olemme kasvaneet yhdeksi maan johtavista toimijoista, jolla on yli 220 000 asiakasta Pohjoismaissa.

Polarkrill oli ensimmäinen lanseeraamamme tuote, ja se on edelleen lippulaivamme tähän päivään asti. Yli 150 000 norjalaista on saanut postitse tehokkaat omega-3-kapselit – ja olemme toimittaneet asiakkaillemme yhteensä 840 000 laatikkoa Polarkrilliä!

Vitamail on nimitetty kolme kertaa ”Best in test” -asiakaspalvelupalkinnon voittajaksi.
Asiantuntevat asiakaspalvelijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja löytävät aina sinulle parhaan ratkaisun.

Ota yhteyttä
Puhelin: 0931544888 (ma – pe klo 10–16)
Sähköposti: asiakaspalvelu@vitamail.fi

Kirjaudu sisään asiakasportaaliin
Käytä asiakasportaaliamme saadaksesi täyden hallinnan tilauksistasi.

Korkealaatuiset raaka-aineet

Polarkrill sisältää yksinomaan luonnollisia raaka-aineita, jotka on hankittu markkinoiden parhaista ja puhtaimmista lähteistä

Aina tuoreet tuotteet

Uusilla kahden kuukauden välein saapuvilla lähetyksillä voit estää ravintolisien vanhenemista ja härskiintymistä. Tuotteita varastoidaan vain lyhyen ajan ennen lähettämistä.

Säästät rahaa

Kaikki lähetykset lähetetään suoraan meiltä kotiisi postilaatikkoosi. Tämä eliminoi kalliit välittäjät ja ylimääräiset kustannukset.

Ylimääräinen laadunvarmistus kolmannen osapuolen analyysillä

Kun ostat ravintolisän Vitamaililta, sinun tulee voida luottaa siihen, että tuote täyttää korkeimmat laatustandardit. Siksi lähetämme valmiit tuotteet laadun lisätarkastukseen, jonka analysoi riippumaton kolmas osapuoli.

Heidän tehtävänsä on varmistaa, että:
  • Tuotteen ainesosat ovat korkealaatuisia
  • Todellinen sisältö vastaa sisällysluetteloa

Turvallinen ja varma tuotantoprosessi (GMP-standardi)

Tuotteidemme tulee olla luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia käyttää. Siksi Polarkrill on valmistettu GMP-standardin mukaisesti.

Mikä on GMP?

Good Manufacturing Practice (GMP) eli hyvä valmistuskäytäntö on kansainvälinen standardi, joka varmistaa, että tuotteet valmistetaan ja valvotaan erittäin tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti.