Korkeatiivistetty omega-3

Kun valitset omega-3-ravintolisän, haluat valita parhaan. Olet ehkä vertaillut ainesosia keskenään ja pohtinut, kannattaako kokeilla kalaöljyä, krilliöljyä vai jotain muuta?

Suurin osa ihmisistä päättää käyttää korkeatiivistettyä omega-3-tuotetta, jossa on runsaasti EPA:a ja DHA:ta. Tällainen tuote antaa sinulle parhaimman hyödyn ja riittävästi omega-3-rasvahappoja, jotta voit saavuttaa positiiviset terveysvaikutukset.

Eikosapentaeenihapon (EPA) ja dokosaheksaeenihapon (DHA) korkean pitoisuuden lisäksi on myös toinen tekijä, joka vaikuttaa omega-3-tuotteesi tehokkuuteen. 

Se miten omega-3-rasvahapot imeytyvät kehoon, voi vaikuttaa saatavaan vaikutukseen.

Krilliöljy imeytyy tehokkaammin kehoon

Käyttämämme kalaöljy sisältää suuria määriä EPA: a ja DHA: ta, ja se on korkeatiivistetty omega-3-tuote. Lisäksi Polarkrill sisältää krilliöljyä.

Krilliöljy on sitoutunut fosfolipideihin, ja forskning.no tutkimuksen artikkelissa todetaan, että hyvien terveysvaikutusten saavuttamiseksi tarvitaan pienempiä määriä krilliä.

– ”Tuloksemme osoittavat, että voit hyötyä pienemmästä omega-3-annoksesta krilliöljymuodossa kuin kalaöljyn muodossa”, sanoo ruokavalioiden tutkimuskeskuksen johtaja Stine Ulven.

Johtava korkeatiivistetyn omega-3-tuotteen toimittaja

Vitamail on lähettänyt 838 760 Polarkrill-lähetystä vuodesta 2009 lähtien, ja se on ollut Pohjoismaiden johtavia krilliöljyravintolisien toimittajia jo kymmenen vuoden ajan. 

Kalaöljyssä omega-3-rasvahapot sitoutuvat triglyserideihin, jotka jättävät öljyn mahalaukun yläosaan. Krilliöljy on sitoutunut fosfolipideihin, joiden avulla öljy sekoittuu ruoan ja vatsan sisällön kanssa. Krilliöljy imeytyy siksi elimistöön erittäin tehokkaasti.
Yhdistelmätuote korkeatiivistettyä Omega-3: sta ja krilliöljyä, joka antaa sinulle parhaan hyödyn molemmista maailmoista.

Krilliöljyllä on myös nämä ominaisuudet:

  • Krill on vähemmän herkkä ympäristömyrkyille
  • Runsaasti omega-3-rasvahappoja
  • Korkea DHA-pitoisuus

Onko korkeatiivistetyissä omega-3-tuotteissa haittapuolia?

Mitä suurempi pitoisuus, sitä helpommin öljy hapettuu. Jos öljyssä olevat rasvahapot hapettuvat, sinne ei muodostu räätälöityjä aineita. Kypsyneet aineet ovat molekyylejä, jotka maistuvat ja haisevat voimakkaasti.

Siksi tuotekehittäjämme ovat lisänneet yhden luonnon voimakkaimman antioksidantin, astaksantiinin määrää Polarkrillissä. Astaksantiini metsästää vapaita radikaaleja ja estää hapettumista. Tämä estää luonnollisesti pilaantumista. Lisäksi kolmannet osapuolet testaavat tuotteitamme jatkuvasti varmistaakseen, että tuotteiden laatu on aina huippuluokkaa.

Polarkrillistä saat myös terveysviraston päivittäisen suositusannoksen D-vitamiinia. Kaksi kapselia Polarkrilliä antavat sinulle korkeatiivistettyjä omega-3-rasvahappoja kalaöljystä, krilliöljystä sekä D-vitamiinia ja antioksidantti astaksantiinia, joka ehkäisee härskiintymistä.

*EPA ja DHA ylläpitävät sydämen terveyttä, normaalia näkökykyä ja aivotoimintaa 250 mg:n päiväannoksella.

Lämna en kommentar