Meistä

Miksi kehitimme Polarkrillin

Terveysasiantuntijat suosittelevat, että saamme riittävän määrän omega-3-rasvahappoja, mutta se on haastavaa. Itse asiassa EU: n elintarvikeviranomaiset katsovat, että aikuiset tarvitsevat päivittäin jopa 0,25-0,50 grammaa (250-500mg) merellisiä rasvahappoja, ja monet meistä turvautuvat erityyppisiin lisäravinteisiin, kuten kalanmaksaöljyyn ja vastaaviin.

Ravitsemusasiantuntijamme halusivat kehittää tehokkaamman omega 3 -ravintolisän, joka perustuu krilliin, joka on puhtain omega 3: n lähde meressä. He kehittivät korkeatiivistetyn omega 3-tuotteen, joka imeytyy kehossa nopeammin, yhdistettynä D-vitamiiniin ja astaksantiiniin.

Nykyään Polarkrill on yksi Pohjoismaiden suosituimmista ravintolisistä ja varmistaa, että tuhannet tyytyväiset käyttäjät saavat päivittäisen annoksen terveellisiä omega-3-rasvahappoja.

Tietoa meistä

Muutamassa vuodessa Vitamailista on kasvanut yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista luontais- ja terveystuotteiden ja ravintolisien parissa. Kehitämme omia ainutlaatuisia, pohjoismaiseen elämään ja ilmastoon räätälöityjä ravintolisiä, jotka perustuvat tutkimuksiin, kokemuksiin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin.

Siksi meillä on nyt yli 250 000 asiakasta Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa.

Näin kehitämme tuotteitamme:

Laatua, innovaatioita ja turvallisuutta!

Tutkimukseen perustuen: Yhdistämme luonnolliset ainesosat vaikuttaviin aktiivisiin aineisiin, jotka ovat osoittaneet tuloksia monenlaisissa tutkimuksissa, ja kokoamme ne innovatiivisilla tavoilla. Tutkimus on kaiken toimintamme perusta.

Korkealaatuiset raaka-aineet: Ainoastaan puhtaimmista lähteistä hankitut luonnolliset raaka-aineet. Asetamme erittäin korkeat vaatimukset tuoreudelle ja kestävälle tuotannolle. Kaikki käyttämämme raaka-aineet on varustettu erikseen tarkastettavalla analyysitodistuksella.

Turvallinen ja luonnollinen tuotanto: Kaikki ravintolisämme valmistetaan Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) ja Pohjoismaisten elintarviketurvallisuusviranomaisten ohjeiden sekä hyvän tuotantokäytännön (GMP) mukaisesti.

Ylimääräinen laadunvarmistus: Kaikki valmistetut tuotteet lähetetään Eurofinsille (yksi maailman johtavista analyysiyrityksistä) laadunvalvontaa varten.

Terveyttä suoraan kotiin toimitettuna

Tuoreus on välttämätöntä ravintolisien ja niiden vaikutusten suhteen. Tuotteidemme laadun ja tuoreuden varmistamiseksi ne lähetetään siksi suoraan kotiisi. Tuotteemme eivät koskaan seiso kaupan hyllyillä ja menetä näin tehojaan.

Saat säännöllisesti uuden lähetyksen tuoreita ravintolisiä suoraan kotiin toimitettuna – näin tuote ei koskaan lopu eikä sinun tarvitse aina erikseen tilata lisää. 

Tavoitteenamme on tarjota aina ensiluokkaista asiakaspalvelua. Siksi Vitamail on voittanut ”Parhaaksi testattu-Best in Test” -asiakaspalvelupalkinnon neljä kertaa – viimeksi verkkokauppakategoriassa vuonna 2020.